Det er ikke et rykte lenger, vi vet endelig sannheten

Hun var vellykket i salget og ble forfremmet til nasjonal salgsansvarlig på 25 år.

Tvunget til å ha på seg tettsittende strømpebukser i det varme Florida-klimaet for hennes salgsrolle, hatet Blakely utseendet på hennes sømede fot mens hun hadde på seg sine åpne sko, men fant at kontrollmodellen eliminert linjene i trusene og kroppen hennes gjorde det til. Se mer som et selskap.

Før hun deltok på en privat fest, prøvde hun å kutte strømpebuksene mens de hadde på seg nye bukser og fant at strømpebukser hele tiden slo på bena, men hun oppnådde også det ønskede resultatet (de originale buksene er nå forankret i Spanx). Blakely vurdert å etablere et ideelt grunnlag før opprettelsen av Spanx.

Bryllupet ble deltatt av skuespilleren Matt Damon og inkluderte en fantastisk forestilling av sanger Olivia Newton-John. Hun spilte senere som medlem av juryen til ABC TV-serien American Inventor, sammen med George Foreman, Pat Croce og Peter Jones.

Hun har spilt i flere episoder av sesong 9 i Shark Tank.

Hun opptrådte også i en gjestrolle i noen sekunder i den tredje sesongen, episode 12 (Elmsley Count) av “Billions” som seg selv.

I 2001 signerte Blakely en kontrakt med QVC, hjemme kjøpskanalen, og solgte 8000 par i de første seks minuttene av salget.

I oktober 2013 forklarte Blakely at hans ambisjon er å designe verdens mest komfortable høyhælte sko før pensjonering. Hun ble sendt bort av alle representantene; Disse selskapene var vant til å håndtere etablerte selskaper og ikke se verdien av ideen deres.

To uker etter retur fra sin tur til North Carolina, mottok Blakely et samtal fra en mølleoperatør i Asheboro, North Carolina, som tilbød å støtte Blakelys konsept fordi han fikk sterk oppmuntring fra sine tre døtre. I stedet tok han en jobb på Walt Disney World i Orlando, Fla., Hvor han jobbet i tre måneder. Spanx oppnådde en omsetning på 4 millioner dollar i det første året og en omsetning på 10 millioner dollar i andre år.

I 2015 var Blakely og hennes ektemann Jesse Itzler en del av en gruppe ledet av Tony Ressler, sammen med Grant Hill, Steven Price og Rick Schnall, som kjøpte Atlanta Hawks for 850 millioner dollar.

I 2005 nådde Blakely andreplassen som en deltaker i The Rebel Billionaire, en serie reality show som introduserte henne til Richard Branson, som senere støttet Blakely i sin innsats som entreprenør og filantrop. Hun jobbet også noen ganger som en stand-up komiker i denne perioden.

Etter hennes korte opphold Disney, fikk Blakely en jobb hos Danka, et kontorforsyningsfirma, som selger dør-til-dør-faksmaskiner. Hennes venn på den tiden, en omsorgskonsulent, ble senere avtalt og deltatt i ledelsen av selskapet.

Blakely kontaktet venner og bekjente, inkludert de fra fortiden, og ba dem om å søke etter sine produkter i noen kjøpesentre i bytte for en sjekk hun ville sende dem i posten som en takknemlig takk.

I november 2000 kalte Winfrey Spanx det “Favorite Thing”, noe som førte til en betydelig økning i popularitet og salg, samt Dankas avgang fra Blakely. I 2014 ble hun oppført som den 93. sterkeste kvinnen i verden av Forbes.

I 2006 lanserte Blakely Sara Blakely Foundation for å hjelpe kvinner gjennom opplæring og opplæring i entreprenørskap. Hun er datter av Ellen (ingen Ford), en kunstner og litigator, John Blakely. Blakely har fire barn. Etter å ha sendt søknaden på nettet jobbet hun på emballasjen av produktet hennes.

Han brukte sitt kredittkort for å kjøpe sitt “spanske flagg” på USPTO nettsted for $ 150.

Hun var i stand til å sette opp et møte med en representant for Neiman Marcus-gruppen, hvor hun omsatte produktet på badet i nærvær av Neiman Marcus-kjøperen for å bevise fordelene med innovasjonen hennes.

Blakelys produkt ble solgt på syv Neiman Marcus butikker som følge av møtet; Bloomingdales, Saks og Bergdorf Goodman fulgte raskt. Richard Branson handlet som Blakelys mentor og overrasket Blakely på slutten av The Rebel Billionaire med en $ 750.000 sjekk for å lansere stiftelsen.

Siden starten har Sara Blakely Foundation finansiert donasjoner til unge kvinner på Community City Campus og Individual Development Association i Sør-Afrika, og Blakely dukket opp på Oprah Winfrey Show i 2006 og donerte $ 1 millioner til Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

I 2013 ble Blakely den første kvinnelige milliardæren for å bli med Giving Pledge, løftet om Bill Gates og Warren Buffett, til de rikeste menneskene i verden ved å donere minst halvparten av deres eiendeler til veldedighet.

I 2008 giftet Blakely Jesse Itzler, medstifter av Marquis Jet, på Gasparilla Inn og Club i Boca Grande, Florida, USA. Sara Treleaven Blakely ble født 27. februar 1971 og er en amerikansk milliardær entreprenør og grunnlegger av Spanx, et amerikansk bukser og leggings undertøy selskap grunnlagt i Atlanta, Georgia.

I 2012 ble Blakely navngitt i tidsskriftets tidlige “Time 100” -liste over verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker. Hun har en bror, kunstneren Ford Blakely.

Hun deltok på Clearwater High School og ble uteksaminert fra Florida State University med en kommunikasjonsstudie hvor hun var medlem av Delta Delta Delta Student Association.

Selv om hun i utgangspunktet hadde tenkt å bli advokat, revurderte hun det etter å ha holdt opptakstesten for lovskolen for lav. Blakely forklarte også i 2011 at erfaringen med å utvikle ideen hennes også viste at produksjonsindustrien ble kontrollert bare av menn som ikke brukte produktene de produserte.

Opprettelsen av prototypen til det første produktet ble gjennomført på ett år.

Blakely returnerte deretter til en patentadvokat for å fullføre søknaden sin før han kom til USPTO og ble enige om å hjelpe henne til $ 750. hovedkvarter).

I en alder av 27 flyttet Blakely til Atlanta, Georgia, og mens hun fortsatt jobber på Danka, tilbrakte hun de neste to årene og en besparelse på $ 5000 i å utforske og utvikle ideen om strikkevarer.

Blakely deretter ledet til Nord-Carolina, plasseringen av de fleste av lagerfabrikkene i Amerika, for å presentere ideen hennes. På den tiden sendte Blakely en kurv med produkter til Oprah Winfrey TV-showet, med et gavekort som forklarte hva hun prøvde å utvikle.

I begynnelsen tok Blakely seg av alle aspekter av virksomheten, inkludert markedsføring, logistikk og produktposisjonering, og foretrekker Spanx plassering til butikkene i butikkene i stedet for varehus. Fra 2014 er hun oppført som den 93. mektigste kvinne i verden av Forbes.

Blakely ble født 27. februar 1971 i Clearwater, Florida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *